Leon Kennedy in trailer Resident Evil: Infinite Darkness

Zoals het hoort bij een goede zombiefranchise, zit er nog genoeg leven in de Resident Evil-reeks. Naast de Capcom-games en de bioscoopfilms, krijgt de reeks met Resident Evil: Infinite Darkness nu ook zijn eigen Netflix-serie!

Resident Evil

Vorig jaar werd bekend dat Netflix werkte aan een heuse Resident Evil-televisieserie. Sindsdien zweeg Netflix echter als het graf over deze horrorproductie. Maar afgelopen weekend kwam de streamingdienst alsnog over de brug met een heuse teaser-trailer. En afgaande op de preview, hebben de fans een hoop om naar uit te kijken!


Zombies en mutanten

De teaser van Resident Evil: Infinite Darkness laat nog weinig los over het verhaal, maar onthult wel al dat de serie zal draaien om fanfavorieten Leon Kennedy en Claire Redfield. Niet verwonderlijk wordt dit tweetal weer belaagd door zombies, mutanten en andere onfrisse horrorpersonages uit de laboratoria van de Umbrella Corporation. Eén ding is zeker: de belofte van Infinite Darkness lijkt dubbel en dwars te worden waargemaakt!

Article continues after the ad

Releasdatum

Resident Evil: Infinite Darkness verschijnt in de loop van volgend jaar op Netflix. Het zal geen toeval zijn dat in 2021 ook de langverwachte game Resident Evil Village uitkomt. De bioscoopreboot van Johannes Roberts (47 Meters Down) laat nog wel even op zich wachten, maar de liefhebbers van de populaire horrorfranchise hoeven zich volgend jaar in ieder geval niet te vervelen!