Mulan uit 2020 op Disney+

Disney+-abonnees die geen €21,99 euro wilde dokken voor de live-action-remake van Mulan, kunnen 'm vandaag alsnog 'gratis' bekijken. Oftewel: nu is alleen je abo-vergoeding voldoende!

Article continues after the ad

Een paar maanden geleden dropte Disney+ Mulan exclusief op de streamingdienst; hij kwam niet uit in de bios en dus moest je 'm, als je legaal wilde kijken, kopen voor een dikke 20 euro. Oorspronkelijk plakte the House of Mouse er zelfs een nog duurder prijskaartje op...


Alsnog 'gratis'

De live-action-remake van Mulan - lees hier wat wij ervan vonden - is nu dus alsnog 'gratis'. Disney pakt het met de nieuwe Pixar-animatie-sensatie Soul meteen al anders aan. Die slaat de bioscopen óók over, maar wanneer 'ie op 25 december op Disney+ komt, hoef je daar verder niets extra's voor betalen. Laat staan meer dan 20 euro.

Alles over Mulan

Grote kans dat je die twintig ballen iets te veel van het goede vond en nu dus pas voor het eerst gaat genieten van Mulan. We verwijzen je ter voorbereiding graag door naar ons lijstje met 6 dingen die je moet weten voor je Mulan gaat kijken!