La casa de Papel, serie, seizoen 4

We hoeven de echte fans er waarschijnlijk niet meer op te attenderen, maar toch doen we het voor de zekerheid: het vierde seizoen van La Casa de Papel staat vanaf nu op Netflix. Dat wordt bingewatchen! 

Article continues after the ad

Na meer dan negen maanden wachten staat het vierde seizoen van onze favoriete Spaanstalige serie eindelijk online. Vanaf vandaag weten we hoe het verder gaat met Tokio, Denver, Rio, Nairobi, Professor en de rest van de gang en krijgen we hopelijk antwoord op al onze vragen. Al gaf de trailer eerder al een tipje van de sluier weg.

Eerste beelden

Het belooft in ieder geval geen saai seizoen te worden. De Professor denkt namelijk dat Lisbon geëxecuteerd is, Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen en dat terwijl Nairobi ondertussen vecht voor haar leven. Als dat nog niet genoeg stress oplevert, wordt de geplande overval in gevaar gebracht. Spanning gegarandeerd! 

Recensie

Eén van onze redacteuren heeft het vierde seizoen van La Casa de Papel stiekem al gezien en belooft je dat je weer constant op het verkeerde been zal worden gezet. "Het begint op een kookpunt en de druk op 'La Resistenzia' neemt alleen maar toe." Lees er hier meer over.

La Casa de Papel seizoen 4 staat NU op Netflix.