Winston Gerschtanowitz en Patty Brard in Dancing on Ice op SBS6

Na wekenlang ploeteren op het ijs mag één BN'er zich eindelijk de grote winnaar van Dancing on Ice (SBS6) noemen. En die winnaar is...

Article continues after the ad

Tommie Christiaan! De acteur en musicalster kwam samen met danspartner Klabera als beste uit de bus. Ze lieten Juvat Westendorp, Elske DeWall én Donny Roelvink achter zich.


Geblesseerd

Het is eigenlijk best een wonder dat Tommie nog zó goed kon dansen. Hij kwam er deze week achter dat er een naald in zijn teen zat! Als gevolg van deze nare ontdekking moest hij onder het mes. Gelukkig mocht Tommie net op tijd het ziekenhuis verlaten en kon hij alsnog de schaatsen onderbinden voor de finale.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zaterdag schoot er een 'splinter' in mn voet. Beetje pijn wel maar d8, met een beetje weken en pulken komt die er vanzelf wel uit. Gisteren 4 uur geschaatst met een paar flinke pijnscheuten. Toch maar even naar de huisarts vanochtend. Ze verwijst me door om toch even een foto te laten maken. Zit er een naald van 3 cm in mijn grote teen 😳 na 2.5 uur snijden en trekken in mijn teen naar de ok gegaan om hem chirurgisch te laten verwijderen. Ik ga er alles, maar dan ook alles aan doen om zaterdag gewoon op het ijs te staan en de finale van Dancing On Ice te kunnen meemaken. We zijn zo ver gekomen en ik ga me niet de competitie uit laten gooien door een $*&#% naald!! Hopen dat de 5 hechtingen niet te veel gaan zwellen en pijn gaan doen. Fingers crossed 🤞

Een bericht gedeeld door Tommie Christiaan (@tommiechris) op


Reacties

Gelukkig zorgde Tommie's winst ook bij kijkers thuis voor euforie. En dat is al een prestatie op zich. Het feit dat de jury en de kijkers het grotendeels eens zijn... tja, was zéker niet altijd het geval dit seizoen. Zo moest de driekoppige jury - met in het bijzonder Joan Haanappel - het vaak ontgelden. Maar goed: nu is men vooral blij (en opgelucht?) dat Tommie won!