la casa de papel seizoen 5

Netflix heeft zojuist de trailer voor het vijfde seizoen van La Casa de Papel online geknald. De eerste beelden beloven een zenuwslopende ontknoping… Kijk snel met ons mee!

100 uur in de Spaanse bank

Inmiddels zit de dievenbende van La Casa de Papel al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. En voor het eerst lijken ze geen ontsnappingsplan te hebben… Hoe moeten ze zich hier in vredesnaam uit redden? Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze alweer tegenover een volgende vijand te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Maar wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog!

Kijk mee naar de eerste trailer van La Casa de Papel seizoen vijf.

Article continues after the ad

Het einde van La Casa de Papel

De trailer smaakt naar meer, toch? Jammer genoeg houdt Netflix de spanning er toch nog even in… De streamingdienst heeft namelijk besloten om de 10 afleveringen van La Casa de Papel niet in één keer uit te brengen. Het vijfde (en helaas laatste) seizoen van de Spaanse hitserie wordt opgesplitst in twee delen. De eerste vijf afleveringen zijn vanaf 3 september te zien, de laatste vijf afleveringen volgen op 3 december.

La Casa de Papel seizoen vijf, deel 1 staat vanaf 3 september op Netflix. Je alvast inlezen? We vertellen je alles dat je moet weten over het vijfde seizoen.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.