Netflix heeft een nieuwe trailer van Marvel’s The Punisher vrijgegeven. Frank Castle keert terug op 17 november!

Article continues after the ad

Beroepsmilitair Frank Castle (Jon Bernthal) raakt betrokken bij een doofpotaffaire na een mislukte missie. Iemand probeert ‘m uit alle macht het zwijgen op te leggen, maar treft Castles gezin. Voor de getrainde killer telt nog maar één ding: wraak. Op wie is niet eens zo heel belangrijk!

Gewapende antiheld

The Punisher speelde eerder een grote rol in het tweede seizoen van Daredevil. De  gewelddadige antiheld bleek een hit, en al snel werd bekend dat hij z’n eigen spin-off kreeg. In elk geval is Deborah Ann Woll naast Bernthal te zien als Karen Page; de verslaggever die in Daredevil de enige was die Frank Castles theorieën serieus nam.

In de promotiecampagne werd langzaam naar de release toegewerkt, maar deze kwam stil te liggen na de bloederige aanslag in Las Vegas. Uit piëteit met de slachtoffers was de gewelddadige Frank Castle even niet meer te zien. Mogelijk is de serie zelf hierdoor ook iets later verschenen, hoewel Netflix dat bevestigt noch ontkent.

Alle afleveringen van The Punisher verschijnen op 17 november. Wellicht een mooie aanleiding voor een ‘bingerace’-poging!