Baby Yoda in The Mandalorian op Disney+

Update: de trailer voor het tweede seizoen van The Mandalorian staat inmiddels online!

 

Origineel bericht:

De allereerste beelden van The Mandalorian seizoen 2 gaven ons heel veel, maar géén Baby Yoda. Shame on you, Disney. Maar eh... dan doen we het toch gewoon met gelekte beelden?

Article continues after the ad

The Mandalorian seizoen 2 begint eind volgende maand al op Disney+ en in een of ander pre-load-scherm van de streamingdienst zijn nu beelden verschenen, vermoedelijk uit een teaser, die ons gloednieuwe The Child-shots geven. En daar gaan we hartstikke lekker op! Klik hier voor de uitgelekte beelden.

Star Wars-piraten?

De shots geven ons meer van shock trooper Cara Dune (Gina Carano) die een soort team-up doet met bounty hunter-baas Greef Karga (Carl Weathers). Ook zien we beelden van een boot waarop The Child en Mando lekker staan te chillen. Gaan we Star Wars-piraten zien? En waarom zit Din Djarin (Pedro Pascal) niet gewoon in zijn Razor Crest?

Baby Yoda in The Mandalorian op Disney+


Trailer van The Mandalorian seizoen 2

De gelekte beelden lijken afkomstig uit een eerste trailer voor het tweede seizoen. Misschien - maar dat is meer wishful thinking - denkt Disney nu: de beelden zijn gelekt, laten we die trailer maar gewoon online knallen! Tot het zover is moeten we het echter met deze shots doen. Geen probleem. Wel jammer: we zien nog niets van Boba Fetts terugkeer en Jedi-meester Ahsoka Tano, die zo goed als zeker haar opwachting gaat maken, is ook in geen velden of wegen te bekennen...

The Mandalorian seizoen 2 is vanaf 30 oktober wekelijks te zien op Disney+.