Jeroen Pauw in de studio bij Pauw

Vijf jaar lang was Jeroen Pauw te zien in zijn eigen talkshow op de late avond. Maar volgend jaar gooit de populaire presentator het roer om!

Diepte

Jeroen Pauw stopt met zijn dagelijkse talkshow. Het programma wordt nog twee weken uitgezonden. Daarna gaat hij andere dingen doen. "Zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio. Andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het gesprek van de dag en de waan van de week", schrijft Pauw op Instagram.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#afscheid #pauw de komende twee weken blijft het doek van de tafel maar daarna valt het echt. Ik ga in 2020 andere dingen doen, zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio.. andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het ‘gesprek van de dag’ en de ‘waan van de week’. Daar heb ik heel veel zin in, maar ik verheug me ook op de laatste twee weken Pauw, een programma dat ik met zoveel liefde en plezier maak samen met een heerlijke ambitieuze redactie, in een vrolijke sfeer, mede dankzij al die goede gasten die elke dag weer de moeite nemen om aan te schuiven. Maar dit alles zou niet bestaan als er niet naar gekeken werd. Dus dank allen die keken en kijken en hopelijk blijven jullie dat nog ff doen 😊

Een bericht gedeeld door Jeroen Pauw (@pauwjeroen) op


Jinek

Het stopzetten van de dagelijkse talkshow komt ook weer niet helemaal als een verrassing. In oktober werd al in Hilversum gefluisterd dat het einde van Pauw in zicht was. Ook werd er druk gespeculeerd of Jeroen Pauw zijn voormalige talkshowpartner Eva Jinek zou volgen naar RTL. Dat laatste lijkt voorlopig niet het geval te zijn. We hoeven Jeroen Pauw dan ook niet al te lang te missen achter zijn vertrouwde desk. In de loop van 2020 vormt hij samen met een nog onbekende presentatrice een van de presentatieduo's in de nieuwe talkshow Op1!

Article continues after the ad