Er is nog geen reden voor paniek, doch in de nabije toekomst wellicht wel. Eén van de hoofdrolspelers van het immens populaire The Big Bang Theory gelooft namelijk dat het einde van de komedieserie in zicht is (adem in, adem uit..).

Article continues after the ad

Er is al een elfde seizoen. Er komt nog een twaalfde seizoen. Maar daarna?! Dat is nu plotseling de vraag, nu Kunal Nayyar ervoor heeft gekozen paniek te zaaien.

Nayyar, die de rol van Raj Koothrappali vervult, heeft namelijk laten weten dat het einde van de komedie in zicht is. "Ik bedoel, niemand wil natuurlijk een oude, dikke Raj zien", zo stelt de acteur. "Ik zeg niet dat het na seizoen 12 over is," haast hij zich te zeggen. "Maar we weten wel dat dit ongelooflijke, speciale ding dat we hier in handen hebben tot een einde zal komen. En eerder binnenkort, dan verder in de toekomst."

Sentiment-light

Al met al voldoende reden voor de cast om alvast wat sentiment-light toe te laten. "Ik denk dat alle castleden al wel een beetje een nostalgisch gevoel hebben," zegt hij hierover. "Over de tijd die we gehad hebben." 

Ja, ja

Wie nu denkt: ja ja, was het niet diezelfde fantast die vorig jaar zei dat seizoen 10 'het einde kon zijn'? Eh ja. Maar dat was anders! Toen geloofde hij dat zelf ook niet!

"Waarom zou iedereen weglopen van iets wat zo goed is? Niemand. Niet de studio, niet de acteurs, niemand niet. We zouden allemaal hartstikke stom zijn. Maar we kennen de industrie, dus tenzij het op papier staat en dat ook daadwerkelijk getekend is, kan alles gebeuren", legt hij uit. "Ik heb nooit echt getwijfeld, maar dingen kunnen altijd gebeuren."

Gevalletje glazen bol?

Wat denk jij? Loert Nayyar dit keer wel in een glazen bol of probeert hij er op slinkse wijze een nieuw, nog lucratiever contract uit te slepen voor seizoen 13? Wat het ook is, je moet maar zo denken: we hebben altijd de herhalingen nog. En met hoogtepunten volgepropte YouTube-filmpjes!