Stranger Things 3

Netflix-megahit Stranger Things is géén serie die een beetje on the fly kijkt hoe het verdergaat na elk seizoen. Nee; de makers, broertjes Matt en Ross Duffer, hebben alles - inclusief het einde - al tot in de puntjes uitgewerkt!

Article continues after the ad

Dat laten ze weten in gesprek met Deadline. Die gedetailleerde planning wilde Netflix graag hebben. "We hebben een uitgebreide mythologie rondom Stranger Things moeten maken van Netflix."

Het einde

Hierdoor weten de broers als één van de weinigen wat er nog allemaal met onze favo personages gaat gebeuren. "We hebben het allemaal dus goed uitgedacht. We hebben een 25 pagina’s tellend achtergrondverhaal dat maar een paar mensen hebben gelezen. Daardoor hebben we ook een goed idee met waar we met de serie heen willen. Sterker nog, we weten al een tijd hoe de serie zal eindigen."

Seizoen 4

Helaas vertellen ze er niet bij hoeveel seizoenen er nog gaan komen. Dat is dan weer jammer. Gelukkig kunnen we je al wel wat vertellen over seizoen 4! Het engste seizoen tot nu toe stond vermoedelijk op de planning voor eind 2020, maar toen liet corona Hollywood als een kaartenhuis ineen storten. Stranger Things werd niet gespaard: de productie van seizoen 4 ligt nog steeds stil. Gelukkig hebben we wel een aantal zéér interessante dingen om naar uit te kijken, zoals een grotere rol voor scène-steler Erica én een onverwachte twist voor Hopper.