Deborah ‘Ik haat hem zo hard!!!’ Leemans heeft geen geluk in de liefde, wel in het spel. Na het schandalige vreemdgaan van liefje Timtation hadden we allemaal met haar te doen, maar er is licht aan het einde van de tunnel. De Belgische is namelijk gekroond tot Mrs. Universe Belgium, dat meldt ze op haar Instagram-pagina.

Article continues after the ad

'Elegante klassedames'

In september maakte ze bekend deel te nemen aan de wedstrijd. Het gaat om “een verkiezing voor elegante klassedames tussen de 25 en 45 jaar jong”, aldus de website.

“Ik heb niet enkel de prijs in ontvangst mogen nemen van meest fotogenieke deelneemster, maar ook heb ik de kroon mogen ontvangen en ben ik Mrs. Universe Belgium 2019 geworden”, schrijft de realityster. “Ik wil iedereen bedanken die in mij geloofde, gesteund heeft en aanwezig was.”

Eind goed, al goed dus.

 

Timmy is ondertussen wanhopig aan het proberen zijn Temptation-faam weer een zwier geven. Sir Cheats A Lot is in gesprek gegaan met RTL voor een eventuele terugkeer naar het eiland. Zonder succes: “Ik zou direct weer meedoen. Dit keer dan wel als verleider, nooit meer als koppel. Ik heb mezelf dan ook ingeschreven om mee te doen als verleider. Ik ben zelfs op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten.”