Je let éventjes niet op, en dan beginnen de opnames van de derde Bad Boys-film al! Will Smith heeft op Instagram het startschot gegeven voor Bad Boys For Life.

Hoofdrolspeler Will Smith postte zojuist een foto van zichzelf, met zijn collega Martin Lawrence. Volgens Smith keek hij dit weekend samen met Lawrence Bad Boys 1 en 2, om in de stemming te komen voor de opnames van de derde film. De shoots beginnen blijkbaar morgen al!

More content below the advertising

Zijn Instagram- en Facebook-post harkten in een klein uurtje al ruim een miljoen reacties binnen. Niet samen, maar afzonderlijk van elkaar! Het moge duidelijk zijn dat het de kijkers watertandend uitkijken naar het derde deel van de ‘buddy cop’-reeks. De sequel werd al zó vaak uitgesteld, geannuleerd en weer nieuw leven ingeblazen, dat fans er zowat wanhopig van werden.

Bad Boys For Life

In de derde Bad Boys zijn de losgeslagen Mike Lowrey (Smith) en de brave, professionele agent Marcus Burnett (Lawrence) geen collega’s meer. Burnett is privé-detective geworden, en Lowrey bevindt zich middenin een midlife-crisis. Het duo komt tóch weer bij elkaar terecht, als een keiharde gangster uit de Balkan wraak wil nemen voor de dood van zijn broer.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

In Atlanta goin over weapons training with the team! Trigger Mike is ready to ride!

Een bericht gedeeld door Martin Lawrence (@martinlawrence) op

 

Bad Boys For Life wordt geregisseerd door de Vlaamse filmmakers Adil El Arbi en Bilall Fallah. Het duo maakte eerder o.a. Black en Patser, waarmee ze flinke indruk maakten op Will Smith. Na de langverwachte Bad Boys-film gaan El Arbi en Fallah lekker verder met de vierde Beverly Hills Cop. Ja, inderdaad: deze gasten zijn lekker bezig!

Bad Boys For Life staat gepland voor 17 januari 2020.

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.