Luuk Ikink

Het is een goede week voor presentator Luuk Ikink! Nadat we hem gisteravond voor het eerst zonder bril op televisie zagen omdat hij zijn ogen heeft laten laseren, is nu bekend geworden dat het programma Eilandpraat, gepresenteerd door Luuk, van RTL5 verhuist naar het hoofdpodium: RTL4.

Expeditie Robinson

In Eilandpraat wordt er live nagepraat over Expeditie Robinson. Het begint vaak halverwege het seizoen, omdat er daarvoor nog niet zoveel te bespreken valt. Al is er in dit seizoen al wel het nodige gebeurd: meerdere kandidaten barstten al in huilen uit en nadat kijkers zich begonnen af te vragen of het überhaupt wel kon, ging vorige week dan toch echt de eerste kandidaat naar huis

Het nieuwe seizoen van Eilandpraat begint dit jaar op 4 november en zal dus voortaan op RTL4 te zien zijn, direct na Expeditie Robinson. Hoewel ER dit seizoen voor het eerst twee keer per week te zien is, zal Eilandpraat alleen op donderdagavond te zien zijn, omdat Humberto Tan met zijn talkshow de zondagavond bezet houdt. Deze verhuizing naar RTL4 zal het programma waarschijnlijk wel veel meer kijkers opleveren, dus die kan Luuk alvast mooi in z'n zak steken.

Article continues after the ad

Eilandpraat zie je dus vanaf 4 november elke donderdag vanaf 21:30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.