Wie niet genoeg kan krijgen van scifi-hit Stranger Things boft maar. Morgen begint namelijk niet alleen een nieuw seizoen, de populaire serie krijgt daarnaast een eigen talkshow!

Article continues after the ad

Nog één nachtje slapen en dan begint éíndelijk het tweede seizoen van Stranger Things. En alsof dat nog niet voldoende aanleiding is voor een vreugdedans onder fans, heeft Netflix nu ook een aftershow aangekondigd, Beyond Stranger Things.

Spoiler-ellende

De gelegenheidstalkshow zal bestaan uit zeven afleveringen waarin alles wat het komende seizoen speciaal maakt aan bod komt. Om enige spoiler-ellende te voorkomen wordt wel aangeraden eerst de serie te kijken, alvorens af te stemmen op de evaluatiesessies.

Presentatie van de show ligt in handen van acteur en scenarioschrijver Jim Rash (Community), naar eigen zeggen groot fan van de serie. Het is de eerste keer dat Netflix met een dergelijke extensie komt.

Synopsis

Stranger Things draait om Hawkins, een stadje dat door bovennatuurlijke zaken geplaagd wordt na de verdwijning van een jongetje. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’80 en bevat invloeden van zwaargewichten als Steven Spielberg en Stephen King.

Nog geen idee? Hieronder vind je achtereenvolgens de trailer van de serie en de trailer van seizoen 2. Liever de eerste beelden van Beyond Stranger Things zien? Die vind je bovenaan deze pagina.

Trailer

Trailer seizoen 2