In het nieuwe seizoen van Eigen huis & tuin, dat vanaf zaterdag 27 augustus op de buis is, wordt elke week een BN’er bezocht die zijn huis en tuin laat zien. Dat maakte RTL woensdag bekend. En de eerste BN'er is...

Article continues after the ad

Gerard Ekdom

In de eerste aflevering is het dj Gerard Ekdom die zijn optrekje toont. Gerard en zijn gezin weten niet wat ze moeten doen met een stukje tuin waar eerst een schuurtje stond. Klusser Thomas Verhoef steekt zijn handen uit de mouwen en maakt samen met de dj een zwevend hemelbed voor het hele gezin.

Presentatoren gesnoeid

Het aantal presentatoren van Eigen huis & tuin is flink teruggeschroefd. Het klus- en tuinprogramma kende vorig seizoen nog zes vaste gezichten. Dat aantal is teruggebracht naar drie zoals de eerdere seizoenen: de algemene presentator, een klusexpert en een tuinman.

Tom Groot, bekend van Boer zoekt Vrouw, is de vaste tuinman. Hij vervangt Lodewijk Hoekstra, die eerder dit jaar na twaalf jaar opstapte bij Eigen huis & tuin. Evelyn Struik neemt de algemene presentatie voor haar rekening, zonder Froukje de Both.