Dat The Punisher geen lieverdje is, wisten we al. Ook in de eerste trailer van de gelijknamige serie benadrukt de gespierde antiheld nog even zijn voorliefde voor grof geweld.

Article continues after the ad

Antiheld

Frank Castle (Jon Bernthal) is not your average hero. Hij is kei, maar dan ook keihard. Waar andere superhelden nog over een moraal kompas beschikken, is Frank niet bang om alles wat god en gebod verboden heeft tegen zijn vijanden in de strijd te gooien. Moord, afpersing, marteling, bedreiging: als het aan The Punisher ligt, kan het allemaal.

Lekker doordraaien

De ex-marinier draait volledig door wanneer zijn vrouw en kids vermoord worden in een vooropgezette huisroof. Gewapend met machinegeweren, een zwart shirt en een fuck-you-mentaliteit maakt hij het zijn missie om zoveel mogelijk crimineel gespuis een vroege dood te bezorgen.

Release??

De releasedatum van The Punisher wordt nog steeds geheimgehouden door Netflix. Op social media schermen ze de datum vakkundig af met zwarte blokjes. Wat dit kan betekenen? Wij hopen natuurlijk stiekem op een onverwachte herfstverrassing. Zullen we oktober afspreken, Netflix?