Marvel-fans! Ook van plan om Spider-Man: Homecoming te checken deze week? Goed nieuws! Om je lekker te maken mag je alvast genieten van de eerste vier minuten van de film.

Article continues after the ad

Vloggen

Onder het mom van: Spider-Man is jong en jonge mensen kijken vlogs, bestaan de eerste vier minuten van de film vooral uit Spidey die zijn turbulente leven vastlegt op video. Gelukkig is het een stuk vermakelijker dan de gemiddelde vlog. In plaats van een tien minuten durende video waar Gucci-prularia uit de doos worden gehaald of een 5 minuten durende reportage over een nietszeggende menukaart, krijgen we een vermakelijke ‘achter de schermen’-blik bij Captain America: Civil War.

Team Iron Man

Zo zien we hoe Spider-Man samen met Tony Starks rechterhand Happy Hogan naar Berlijn afreist om team Iron Man een handje te helpen in hun conflict met Captain America. De video eindigt in de auto van Stark, waar het op een leuke manier overgaat op de ‘echte film’. Wees gerust trouwens, er zitten geen spoilers in de video! 

Verhaal

In Spider-Man: Homecoming moet de jonge Peter Parker alias Spider-Man leren omgaan met zijn nieuwe status als superheld. Tegelijkertijd probeert hij op school het hoofd boven water te houden. Bepaald geen makkelijk leventje, zeker niet als je ook nog eens te maken krijgt met Vulture, gespeeld door ex-Batman Michael Keaton, die Avengers-wapens jat.