The Lost City of Z vertelt het waargebeurde verhaal van een ontdekkingsreiziger die op zoek gaat naar een verloren stad in het Amazonegebied. Het zal zijn laatste tocht worden…

Article continues after the ad

Jungle

De avonturenfilm The Lost City of Z is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Grann. Hierin verdwijnt de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett samen met zijn zoon tijdens zijn zoektocht naar een verloren stad in het Amazonegebied. Sindsdien zijn er talloze zoekacties op touw gezet om te achterhalen wat er met het duo is gebeurd. Een antwoord kwam er echter nooit. Integendeel, veel mensen die op zoek gingen naar de Fawcetts keerden ook nooit meer terug uit de jungle.

Twilight

Fawcett zal in de film gespeeld worden door niemand minder dan Charlie Hunham, beter bekend als Jax Teller uit Sons of Anarchy. Naast Hunham zijn er rollen weggelegd voor Tom Holland (Spider-Man: Homecoming), Sienna Miller (American Sniper) en Robert Pattinson (The Twilight Saga). Het is nog niet bekend of The Lost City of Z ook te zien zal zijn in de Nederlandse bioscopen. Zodra dit bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte!