Apple gunt ons een eerste blik op de aankomende serie The Morning Show. Zoals de naam al doet vermoeden, draait deze show om de medewerkers van een ochtendshow. In de hoofdrollen zie je drie grootheden: Jennifer Aniston, Steve Carell en Reese Witherspoon.

Article continues after the ad

Aniston, Witherspoon en Carell in The Morning Show

The Morning Show wordt omschreven als "een kijkje in het leven van de mensen die Amerika helpen om 's ochtends wakker te worden." Daarbij wordt vooral ingezoomd op de intense relaties achter de schermen! Dat klinkt weliswaar sappig, maar heel veel wijzer worden we nog niet van die omschrijving. Gelukkig zegt onderstaande trailer van The Morning Show ons al iets meer! Deze laat ons namelijk wat veelzeggende uitspraken van de hoofdrolspelers horen... Jennifer Aniston (Friends) is te zien als Karen, Reese Witherspoon (Big Little Lies) neemt de rol van Bradley op zich en Steve Carell (The Office) vertolkt de rol van Mitch.

The Morning Show op Apple TV Plus

The Morning Show wordt dit najaar in Amerika uitgezonden via het in maart aangekondigde Apple TV Plus. Deze streamingdienst van Apple lanceert ook in Nederland. Of wij ook meteen naar The Morning Show kunnen kijken, is nog niet bekend. Apple heeft er echter in ieder geval vertrouwen in, zo is er al een tweede seizoen besteld! Beide seizoenen van de serie bestaan uit 10 afleveringen. Een van de andere shows die je op Apple TV Plus mag verwachten, is See, met milieuactivist Jason Momoa en Alfre Woodard in de hoofdrollen.