Dit jaar gaat de dramaserie Pearson in première. En deze week verscheen de eerste trailer voor deze gloednieuwe spin-off van de hitserie Suits!

Stadhuis

Zoals de titel al weggeeft, draait deze spin-off van Suits om Jessica Pearson. Zij heeft het prestigieuze advocatenkantoor in New York tegen wil en dank verruild voor haar geboortestad Chicago. Daar komt ze te werken op het stadhuis voor de burgemeester. Maar Jessica komt er al snel achter dat er zich niet al te frisse zaken afspelen op haar nieuwe werkplek…

Article continues after the ad

 

Status

Uitvoerend producent Daniel Arkin vertelt tegenover Deadline wat het verschil is tussen Pearson en voorloper Suits: “Jessica is de link tussen Suits en Pearson. De spin-off heeft hetzelfde dna als Suits, maar de toon is grimmiger, rauwer en realistischer.” Uiteraard zal de titelrol opnieuw gespeeld door Gina Torres. En rauwere toon of niet, de makers hebben al toegezegd dat er niet zal worden getornd aan Jessica’s status van stijlicoon. We hebben dus nog iets om naar uit te kijken na het laatste seizoen van Suits!

Pearson heeft nog geen releasedatum, maar de serie zal later dit jaar te zien zijn.