Suspiria verschijnt november in Amerikaanse bioscopen

De remake van de horrorklassieker Suspiria wekte al vanaf het begin extreme reacties op. De eerste trailer licht alvast een tipje van de sluier op.

More content below the advertising

Griezelig

De legendarische horrorregisseur Dario Argento leverde in 1977 met Suspiria een van de beste Europese horrorfilms van de vorige eeuw af. Toen bekend werd dat Hollywood werkte aan een remake, stond dan ook niet iedereen te springen. Maar de nieuwe Suspiria lijkt meer te worden dan een bloedeloze B-film die een slaatje probeert te slaan uit het origineel. Het is nog te vroeg om te zeggen of de remake kan tippen aan de horrorklassieker, maar afgaande op de trailer komt het griezelig in de buurt!

Suspiria

Suspiria gaat over een jonge Amerikaanse die gaat studeren aan een prestigieuze Europese dansacademie. Maar het duurt niet lang voordat ze ontdekt dat er iets sinisters gaande is op haar nieuwe school. Verschillende studentes komen op een gruwelijke manier aan hun einde en het lijkt erop dat de kille directrice een rol speelt in de moorden...

Moordvrouw

Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen: de Amerikaanse studente wordt gespeeld door Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) en Oscarwinnaar Tilda Swinton (Doctor Strange) kruipt in de bleke huid van de directrice. Daarnaast zijn er rollen voor Chloë Grace Moretz (Carrie) en onze eigen Renée Soutendijk (Moordvrouw)!

Suspiria draait vanaf november in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog niet bekend of en wanneer de film in Nederland zal worden uitgebracht.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.