Red Notice

Een actiecomedy met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds én Gal Gadot? Netflix pakt binnenkort uit met de spectaculaire misdaadfilm Red Notice: check snel de eerste trailer!

In deze nieuwe Netflix Original speelt Dwayne Johnson John Hartley; een FBI-agent en de beste speurneus ter wereld. Hij wordt ingezet om de meest ongrijpbare dieven in te rekenen.

Hij maakt jacht op de meestercrimineel Sarah Black (Gal Gadot), maar arresteert haar concurrent Nolan Booth (Ryan Reynolds) bij een mislukte actie. Omdat Hartley en Booth allebei een appeltje te schillen hebben met Black, vormen ze met frisse tegenzin een team.

Article continues after the ad

Red Notice: actiecomedy met sterrencast

Red Notice is waarschijnlijk de duurste Netflix-film tot nu toe, wat mede komt door de sterrencast van deze actiecomedy. In de trailer zien we in elk geval dat de acteurs doen waar ze het beste in zijn, met Johnson als de stoere rechercheur met een gouden hart, Gadot als een bijdehante sexy diva en Reynolds als neurotische grappenmaker. Is hij na Deadpool gewoon nooit meer gestopt met het spelen van dat personage?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Red Notice is vanaf 12 november te zien op Netflix. Hier zie je wat er in september verschijnt op het streamingplatform! Ryan Reynolds is op dit moment te zien in Free Guy, en Dwayne Johnson scoort in de bios met Jungle Cruise, waar óók al een vervolg op komt.