Volgende maand gaat Judas van start, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder. En vandaag verscheen alvast de eerste trailer!

Deal

Begin dit jaar werd op nogal onhandige wijze bekend dat RTL werkte aan een misdaadserie gebaseerd op het spraakmakende boek van Astrid Holleeder, genaamd Judas. Hierin probeert de zus van de roemruchte Heineken-ontvoerder de banden te verbreken met haar familie. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Als Astrid naar eigen zeggen geen uitweg meer ziet, sluit ze een deal met het Openbaar Ministerie. En die zetten alles op alles om haar broer achter tralies te krijgen…

Article continues after the ad

 

Geheim

De rol van Astrid Holleeder zal worden gespeeld door Rifka Lodeizen. Zij won eerder een Gouden Kalf voor haar rol in de hitserie Overspel. Marit van Bohemen (Dokter Tinus) tekende voor de rol van Astrids zus Sonja. De grote vraag is natuurlijk wie in de huid van Willem Holleeder kruipt, maar dat houden de makers nog even geheim. Judas heeft trouwens ook internationaal de aandacht getrokken. Naar verluidt werken de Amerikaanse productiehuizen Amblin Television en Atlas Entertainment ook aan een televisiebewerking van de bestseller.

Judas is vanaf zondag 6 januari te zien bij Videoland en RTL 4!