Eind deze maand gaat Critters: A New Binge van start. En afgaande op de eerste trailer doet deze horrorserie zijn roots eer aan!

Rip-off

Van Ghoulies tot Munchies: eind jaren 80 werden de videotheken overspoeld door goedkope horrorfilms die een graantje mee probeerde te pikken van het succes van Gremlins. Van al die melige rip-offs was Critters het meest geslaagd. Binnenkort maken deze asociale aliens een comeback op tv. En daarvan verscheen onlangs de eerste trailer!

Article continues after the ad

 

Premiejagers

In Critters: A New Binge keren de titelmonsters na bijna dertig jaar terug naar de aarde voor een geheime missie. Tot overmaat van ramp worden deze bloeddorstige beesten op de hielen gezeten door twee intergalactische premiejagers. Aan de verlegen scholier Christopher en zijn geheime liefde Dana de taak om de terugkeer van de Critters te overleven!

Critters: A New Binge gaat op 21 maart in première. Helaas zal deze achtdelige serie in eerste instantie alleen te zien zijn op de Amerikaanse streamingdienst Shudder. We hopen dan ook dat er snel een dealtje wordt gesloten met een Europese distributeur. Lezen jullie mee, Netflix?