Gal Gadot in Wonder Woman 1984

De eerste recensies voor Wonder Woman 1984 druppelen binnen! De grote vraag is natuurlijk of deze reviews net zo lovend zijn als die eerste reacties van een paar weken geleden…

Een sprankelende superheldenfilm?

Begin december plaatsten we de eerste reacties op Wonder Woman 1984! De mensen die fortuinlijk genoeg waren om de film al te mogen zien, waren enorm lovend. Zodoende rekenden we op een sprankelende superheldenfilm! Jammer genoeg blijkt uit de echte reviews dat niet iedereen een even grote fan is van de DC-film…

Wonder Woman 1984: de reviews

De reviews voor Wonder Woman 1984 zijn gemengd te noemen. Sommige recensenten roemen de humor, het spektakel, het optimisme en hoofdrolspeler Gal Gadot (via Comicbookmovie). Anderen vinden de film echter weinig verrassend of innovatief… Er zijn zelfs media die de film compleet afkraken! Zij zijn echter wel in de minderheid. Over het algemeen lijken de scores te schommelen tussen zesjes en achten. Zo bewijst ook de score op Metacritic.

Article continues after the ad

Dit is wanneer de film in de bioscoop draait

Jammer genoeg duurt het nog wel even voordat we ons eigen oordeel over Wonder Woman 1984 kunnen vormen. De superheldenfilm van DC is namelijk alweer uitgesteld! Ditmaal is dat echter heel logisch: vanwege de lockdown zijn alle Nederlandse bioscopen gesloten. Je mag Wonder Woman 1984 zodoende daarom toch niet op 16 december 2020, maar in het nieuwe jaar in de bioscoop verwachten.

Naar verwachting draait de film vanaf 19 januari in de bios, nadat de vijf weken durende lockdown achter de rug is. Mits we ons nu allemaal een beetje gedragen, natuurlijk!