Gal Gadot in Wonder Woman 1984

Over anderhalve week gaat Wonder Woman 1984 in première. En afgaande op de eerste reacties, hebben de fans een hoop om naar uit te kijken!

Wonder Woman 1984

Ondanks dat Wonder Woman 1984 al meerdere keren is uitgesteld, lijkt het er nu toch echt van te komen: op 16 december verschijnt dit langverwachte vervolg eindelijk in de bioscopen. Hierin moet de titelheldin (Gal Gadot, duh) het in de 80s opnemen tegen de superschurken Cheetah en Max Lord. En als we de eerste reacties mogen geloven, krijgen de aanbidders van deze Amazone exact waar ze op hopen!

'Enorm opwindend'

Zo noemt entertainmentjournalist Germain Lussier Wonder Woman 1984 ‘waanzinnig ambitieus, enorm opwindend en vol hoop’! Een tikkie lang, dat dan weer wel…
 

Article continues after the ad

 

Terry Schwartz van IGN is vooral onder de indruk van het ‘menselijke’ verhaal van Wonder Woman, Diana Prince voor intimi.

 

 

 

'Een van de beste DC-vervolgen ooit'

Ook nieuwkomers Kristen Wiig (Cheetah) en Pedro Pascal (Max Lord) zijn blijkbaar goed bezig. Brandon Davis van ComicBook.com noemt hun rollen zelfs het hoogtepunt van Wonder Woman 1984!


Daarnaast schijnt de film ook nog eens gezegend te zijn met een emotionele finale. “Ik was in tranen toen de film eindigde”, schrijft Fandango-redacteur Erik Davis. Ook noemt hij deze superheldenfilm 'een van de beste DC-vervolgen aller tijden'.


Het lijkt er dus op dat we misschien toch een plekje voor Wonder Woman 1984 hadden moeten reserveren in onze ranglijst van de tien beste films van 2020!