Godzilla vs. Kong

We kwijlden ons hele toetsenbord onder na die gruwelijk vette Godzilla vs. Kong-beelden en ook nu kunnen we er weer een doekje overheen halen. De eerste reacties op dit big budget-spektakel zijn namelijk binnen en die prijzen de monster-actie de hemel in. 

Article continues after the ad

De vierde film uit Warner Bros' zogenoemde MonsterVerse-universum, met Nederlands tintje, komt bijna uit. Althans: als je bijvoorbeeld in de VS woont, waar je Godzilla vs. Kong vanaf 29 maart in bioscopen (herinner jij ze nog?) kunt checken of vanuit je luie binge-stoel via HBO Max. Er is vooralsnog geen Nederlandse release dus laat die FOMO maar komen.

Eerste reacties op Godzilla vs. Kong

De consensus? Nou, de journalisten die de film al mochten zien, raken niet uitgepraat over de moddervette actie. De gevechten tussen Godzilla en Kong vielen blijkbaar enorm in de smaak. "Godzilla vs. Kong is a visual spectacle featuring jaw-dropping fight scenes between the two iconic titans", aldus journaliste Shannon McGrew. En zo kunnen we er nog wel een aantal citeren!


Niet alleen maar positiviteit

Je kunt alle vlammende reacties hieronder checken, maar die zijn ook weer niet allemaal superpositief. Zo wijzen meerdere critici op de mensen in de film. Dat aspect lijkt, net zoals bij de vorige films, ook hier weer het minst boeiende deel te zijn. Dan kun je nog wel Alexander Skarsgård en Millie Bobby Brown in je film hebben - je kijkt dit toch echt voor die titanenstrijd.


Als we te weten komen wanneer we Godzilla vs. Kong hier (legaal) kunnen checken, laten we je dat uiteraard weten. Voor nu is het nog effe doorbijten geblazen! 

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: