Ryan Reynolds heeft op Twitter de eerste poster vrijgegeven van Deadpool 2 en die is ongeveer zo bizar als je van Deadpool verwacht.

Article continues after the ad

Thanksgiving

Het kunstwerkje is een vette knipoog naar de Noord-Amerikaanse feestdag Thanksgiving. We zien Wade, Cable, taxi-chauffeur Dopinder, Domino, Vanessa, Weasel, Negasonic Teenage Warhead, Colossus en roomy Blind Al allemaal aan een tafel zitten; klaar om een verse kalkoen soldaat te maken. Bekijk 'm hieronder.

Ryan doet Ryan

Ryan Reynolds zou Ryan Reynolds niet zijn zonder een belachelijke beschrijvende tekst. Ook dit keer stelt de Canadees niet teleur. “Thanksgiving bij ons thuis is een glorieus, onafgebroken auto-ongeluk met cocaïne als achtergrondmuziek”, aldus de acteur.

De Stan Lee-cameo al gespot? 

Match made in heaven

Reynolds heeft het trouwens voor elkaar gekregen om Deadpool te laten shinen op de cover van het huis-, tuin- en keukenblad Good Housekeeping. De lezer krijgt verschillende recepten voorgeschoteld door de superheld waaronder D’s Spiced Nuts.

Te lang

Enfin, dit soort ludieke acties bevestigen maar weer dat we eigenlijk niet kunnen wachten op deel 2. Vooralsnog staat de film gepland voor begin juni.