RTL licht een tipje van de sluier op voor het nieuwe seizoen van het datingprogramma Adam zkt. Eva VIPS waarin zes BN’ers zich helemaal bloot geven. Alleen Tony Star wordt een beetje ‘lullig’ neergezet…

Kleine Tony

DJ Tony Star, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso, is de eerste BN'er die te zien zal zijn in Adam zkt Eva VIPs. In het liefdesexperiment gaat hij op zoek naar de ware liefde. Op de persfoto van RTL wordt Tony vergeleken met Curt Fortin en Cassius Verbond wel erg opvallend kleiner geschapen afgebeeld.

Volledig naakt

Tony ontmoet op een onbewoond eiland de twee single dames Sofia en Josje waarmee hij volledig naakt een aantal dagen qualitytime doorbrengt, zonder materialistische afleiding zoals smartphones, merkkleding of sieraden. 

BN’ers

Naast Tony, Curt en Cassius doen ook voormalig zwemster Inge de Bruijn, realityster Kasia Dolkowska en musicalster Chaira Borderslee mee.

Adam zkt. Eva VIPS

Wordt Tony ‘op ware grootte’ afgebeeld en lukt het hem wel de liefde te vinden als er lichamelijk niets meer te raden valt? Je ziet Adam zkt. Eva VIPS vanaf donderdag 18 mei om 20:30 op RTL 5.

Secret Life of Pets 2 Chloe
Secret Life of Pets 2 Chloe

Eerder deze maand hadden we de eerste teasertrailer voor The Secret Life of Pets 2 in de vorm van een filmpje over hond Max. Toen kondigde studio Illumination al aan dat dit de eerste van een reeks karakter-trailers zou zijn, waarin de verschillende huisdieren één voor één de revue zouden passeren. En hier is dan trailer nummer twee, waarin het draait om kat Chloe.

 

 

De bolle viervoeter probeert haar baasje wakker te maken, maar die doet echter alsof ze slaapt. Pas als Chloe dreigt een haarbal over het bed uit te spugen veert haar bazin overeind! Hierna zien we Chloe ook nog even oefenen op al haar katten-geluiden. In de Amerikaanse versie wordt haar stem ingesproken door Lake Bell, in de Nederlandse uitvoering is het Karin Bloemen die Chloe's stem voor haar rekening neemt. Hier ook nog de Nederlandse trailer:

 

 

Wij kijken intussen alvast uit naar een karakter-trailer voor het door Kevin Hart ingesproken konijn Snowball, toch wel één van de smaakmakers van de eerste Secret Life of Pets. Het vervolg op deze razend succesvolle animatiekomedie uit 2016 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.

 

Aquaman final trailer
Aquaman final trailer

Waar heel Nederland momenteel druk is met de aankomst van Sinterklaas wachten DC-fans én heel vrouwelijk Nederland ongeduldig op de komst van een andere held met baard, die een week na 5 december voor menig heerlijk avondje zal zorgen. We hebben het dan natuurlijk over Aquaman, die vanaf 13 december de bioscopen binnen komt zwemmen. Om de onlesbare dorst naar méér Aquaman te stillen is hier een nieuwe trailer.

 

 

Originele kostuum

De eerste en tweede trailer zorgden al voor volop enthousiaste reacties, en deze laatste trailer doet er nog een schepje bovenop. Ook al zitten er niet echt heel veel nieuwe beelden in die we nog niet in de tweede trailer zagen, toch ziet het er allemaal erg kleurrijk uit. DC-fans zullen vast blij zijn dat Jason Momoa opduikt in het originele gouden Aquaman-kostuum uit de comics. Vrouwelijke lezers zullen daar vermoedelijk juist van balen, want die zien deze uit de kluiten gewassen Hawaïaan toch liever in zijn blote bast.


Magische Drietand

Deze derde trailer poogt ons ook iets meer over het verhaal te vertellen, maar meer dan dat Aquaman op zoek moet naar zijn magische drietand hebben we er niet van meegekregen. We waren te druk met kijken naar kleurrijke achtergronden en werden steeds afgeleid door weer een grote bekende naam die opeens in het beeld verschijnt. DC pakt echt uit hier met een sterrencast bestaande uit Nicole Kidman, Temuera Morrison ("Jake The Muss uit Once Were Warriors), Willem Dafoe, Dolph Lundgren, Patrick Wilson, en natuurlijk Jason Momoa en zijn tegenspeelster Amber Heard. Maak je borst maar nat dus!