Net toen we dachten dat de Fast and Furious Spin-off Hobbs and Shaw met Dwayne Johnson en Jason Statham onmogelijk nog vetter kon worden, werd bekend dat deze twee testosteronfabrieken een acteur wisten te strikken voor de schurkenrol die al net zo'n bad-ass is als zijzelf. Want Idris Elba zal in dit actiefestijn de twee kale bikkels het vuur aan de schenen leggen. En nu hebben we de eerste foto van de man in actie.

Article continues after the ad

“De showdown aller showdowns”

Tot nu toe verloopt de promotie van deze actieknaller eigenlijk geheel via de Instagram-accounts van de hoofdrolspelers, en ook nu weer was het Dwayne Johnson die de primeur deelde op zijn social media-plaatjesboek. The Rock stelde ons aan Brixton voor met een veelbelovend onderschrift: “Lang geleden (toen ik nog een wenkbrauwen fronzende schurk was in de dwaze wereld van het show-worstelen) leerde ik dat helden alleen maar zo goed zijn als hun grootste vijanden. Met genoegen stel ik Idris Elba the man himself voor, die we onze Fast & Furious-franchise hebben ingesleurd om onze helden Hobbs & Shaw het leven zuur te maken. Zijn naam: Brixton. Zijn status: ongeslagen. De belofte: de showdown aller showdowns. Zo gaaf om mijn brother Idris Elba erbij te hebben om mee te spelen in onze zandbak”.

Ook Elba liet in een verheugde reactie weten in zijn nopjes te zijn met wat zijn grootste schurkenrol belooft te worden sinds Stringer Bell uit The Wire: “Kan niet wachten om hel en verdoemenis op The Rock en Jason Statham los te laten als één van de meest badass schurken die de Fast and Furious-franchise ooit gezien heeft”.

Cirque du Testostérone

En ook wij kunnen niet wachten, want we maken er hier bepaald geen geheim van dat we al sinds de aankondiging van deze film lopen te stuiteren van enthousiasme. Dit Cirque du Testostérone knalt op 25 juli 2019 snoeihard de bioscopen binnen. Op moment van schrijven is dat nog 287 nachtjes slapen. Maar dat wisten jullie natuurlijk allang. Of zijn we soms de enigen die zo aftellen?