Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island van start. En afgaande op de eerste beelden zal er weer menig hart worden gebroken!

Article continues after the ad

Charmes

De formule van Temptation Island mag inmiddels bekend zijn: een aantal liefdeskoppels gaat gescheiden van elkaar op vakantie naar het met zon en zonde overgoten eiland uit de titel. Daar worden ze omringd door verleidelijke singles, die al hun charmes in de strijd gooien om de kandidaten voor zich te winnen. Om alvast in de stemming te komen voor het komende seizoen, onthulde RTL vandaag de eerste beelden!

Tranen

In de korte vooruitblik is te zien hoe een van de vrouwelijke kandidaten hartverscheurend huilt. “Ik haat hem. Ik haat hem zo hard” , roept ze door haar tranen heen. Ondanks het vaak dramatische verloop van het programma, had RTL geen moeite om kandidaten te vinden. Niet minder dan 445 singles gaven zich op om af te reizen naar Temptation Island. Leuk voor de fans: het nieuwe seizoen telt niet minder dan zestien afleveringen. Dat zijn er vier meer dan in voorgaande jaren!

Het nieuwe seizoen van Temptation Island gaat in februari start bij RTL 5.