Horrorregisseur Adam Wingard maakte indruk met You’re Next en Blair Witch. Zijn volgende horrorfilm is exclusief op Netflix te zien!

Article continues after the ad

Mangastrip

De Netflix Original-horrorfilm Death Note is gebaseerd op de gelijknamige Japanse mangastrip. De ellende begint wanneer een scholier Light Turner in bezit van een mysterieus boek. De personen wiens naam in dit boek worden geschreven, komen niet veel later gruwelijk aan hun einde. Light besluit de krachten van het boek in te zetten tegen criminelen, maar al snel loopt het gierend uit de hand. De politie die Light verdenkt van moord is nog maar het minste van zijn problemen!

Griezel

Het duistere creatuur Ryuk, verantwoordelijk voor de opeenstapeling van lijken, wordt gespeeld door niemand minder dan Willem Dafoe. Deze acteur zette al eerder een griezel neer in Spider-Man als de superschurk Green Goblin. Hoofdrolspeler Nat Wolff zagen we eerder in The Fault in Our Stars. Met de talenten achter de camera zit het ook wel goed. Regisseur Adam Wingard tekende eerder voor horrorfilms als You’re Next, The Guest en Blair Witch!

Death Note is vanaf 25 augustus te zien op Netflix!