Fotograaf
BrunoPress/Bol.com
Once Upon a Time in Hollywood

Quentin Tarantino-fans, opgelet: het boek dat de meesterregisseur heeft geschreven, gebaseerd op zijn megahit Once Upon A Time In Hollywood, komt bijna uit. We hebben nu de Nederlandse releasedate te pakken!

Article continues after the ad

Tarantino bracht al eens een andere versie uit van zijn snoeiharde 'ode aan Hollywood', maar dat ging toen om een paar extra scènes. Hij pakt het nu next-level aan door met een heel boek te komen. Wanneer komt 'ie uit? Nou, bijna!

Releasedatum Once Upon A Time In Hollywood-boek

Je kunt de, euh... 'filmverboeking' (sorry) nog deze maand in je boekenkast zetten. 'Once Upon a Time in Hollywood' komt op 29 juni uit en naast de originele versie er is uiteraard ook een Nederlandse vertaling verkrijgbaar. Check hieronder twee trailers voor het boek!

 

 

Wat kun je van het boek verwachten?

Het boek is een zogenoemde movie-tie-in, maar is veel meer dan een opgeleukt filmscript. Tarantino gaat de personages uit de film verder uitdiepen. Verwacht dus véél meer van Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en Cliff Booth (Brad Pitt). Ook de gefictionaliseerde versies van Sharon Tate en Charles Manson - die uiteraard echt hebben bestaan - krijgen veel meer aandacht in het boek. Verplicht leesvoer voor de Tarantino-fans!


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.