Entertainment Weekly geeft ons een voorproefje van het nieuwe seizoen van Stranger Things waarin de kids kennis maken met Ghostbusters. Say what?

Article continues after the ad

Stranger Things meets Ghostbusters

De serie Stranger Things was binnen enkele weken de meest bekeken serie op Netflix en sleepte vorige week nog een SAG Award binnen. Dit jaar verschijnt het tweede seizoen van de bovennatuurlijke horrorserie op Netflix. Entertainment Weekly had de eer om een tipje van de sluier te lichten met een teaser.

Op de foto zien we Mike, Dustin en Lucas verkleed in Ghost Busters-uniformen. Op de achtergrond zijn pompoenen te zien, waaruit we kunnen opmaken dat het waarschijnlijk om een Halloween-special gaat. Het tweede seizoen speelt zich af in 1984, een jaar na de gebeurtenissen in seizoen 1 en het jaar waarin de film Ghostbusters werd uitgebracht.

Seizoen 2

Waar het tweede seizoen precies over gaat, is nog niet bekend. Het enige wat EW tot nu toe uit producer Shawn Levy heeft weten te ontfutselen is dit: “The Demogorgon was destroyed but evil wasn’t.”

Wel is een deel van de cast bevestigd: nieuw in de serie zijn Sean Astin, Paul Reiser, Brett Gelman, Linnea Berthelsen, Dacre Montgomery, Rob Morgan en Sadie Sink. Ook zullen we Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Winona Ryder, Natalia Dyer en Charlie Heaton terugzien.

Houd Superguide in de gaten voor het laatste nieuws over de serie: zondag wordt tijdens de Superbowl de eerste trailer van Stranger Things seizoen 2 getoond!