Komende herfst gaat The Walking Dead weer van start. In aanloop naar het volgende seizoen lichten de makers alvast een tipje van de sluier op!

Article continues after the ad

Teaser

De fans van The Walking Dead moeten nog even geduld hebben voordat de serie weer van start gaat. Maar de eerste details over het negende seizoen komen langzaam naar buiten. Zo verscheen op de Facebook-pagina van de zombieserie een teaserposter van het nieuwe seizoen. En je hoeft geen Amerika-expert te zijn om te zien in welke stad het volgende hoofdstuk van The Walking Dead zich zal afspelen!

Ruïne

Op de afbeelding is namelijk een ruïne te zien van het Capitool, het iconische gebouw waar het Amerikaanse congres zich bevindt. Dat betekent dat Rick en de andere overlevenden zullen afreizen naar Washington D.C.! De Amerikaanse hoofdstad is al vaker ter sprake gekomen in de serie en zal voor wat broodnodige afwisseling zorgen na de vorige seizoenen op het platteland. Over twee weken zullen we ongetwijfeld meer weten: dan schuiven de cast en crew aan bij de San Diego Comic Con om te praten over de laatste ontwikkelingen rondom de horrorhit!

Het negende seizoen van The Walking Dead is vanaf oktober te zien.