Fans hebben het er al dágen over: vanaf wanneer is die langverwachte nieuwe trailer van Tomb Raider nou eindelijk eens te zien? Zoals heel vaak heeft het internet nu het antwoord.

Article continues after the ad

Deze nieuwe Tomb Raider, waarin Alicia Vikander de rol van Lara Croft speelt, is een coming of age verhaal. De film begint als de 21-jarige Lara als fietskoerier in Londen werkt. Ze doet dat om haar opleiding op de universiteit te kunnen betalen. Uiteindelijk besluit ze haar leven een andere richting te geven en op zoek te gaan naar haar vermiste vader. Die verdween zeven jaar eerder op een eiland voor de kust van Japan, waar hij op zoek was naar een mysterieuze tombe. Eenmaal daar, komt Lara erachter dat er veel meer op het spel staat dan ze had durven denken. Het is aan haar om te vertrouwen op haar scherpe geest, blinde vertrouwen en inherente koppigheid om te overleven.

Tomb Raider is vanaf 15 februari 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien. De vorige film komt alweer uit 2001, toen nam Angelina Jolie de van de op een computerspel gebaseerde Lara Croft op zich.