Roxeanne Hazes

Er is al vrij veel bekend over de recente hereniging tussen Hazes-broer en zus André en Roxeanne. Wat mama Rachel ervan vond, bijvoorbeeld. Dat Monique een belangrijke rol speelde. En ook: wáárom ze eigenlijk ruzie hadden. Maar even heel simpel: wie zette de eerste belangrijke stap?

Article continues after the ad

André, zo blijkt! Shownieuws schrijft - op basis van André's onthullingen in Privé - dat 'ie zelf voor het eerst contact zocht met zijn zus via een appje. En de rest is geschiedenis!

Eerste appje

André hoorde dat er iets aan de hand was met Roxeanne en besloot om na al die jaren van radiostilte dan tóch een keer contact te zoeken. "Laatst was er iets met mijn zus, toen heb ik een bericht gestuurd." Wat hij in het berichtje zette? "Als ik je ergens mee kan helpen, laat het weten." En, zo benadrukt 'Dré': "dat was mijn eerste contact naar haar toe".

Hereniging

Het lieve berichtje van haar broer kwam binnen bij 'Rox'. Ze begon openhartig terug te schrijven. "Toen kreeg ik een hele lap tekst terug met bedankt erin, maar ook excuses voor haar gedrag van een paar jaar geleden. Dan is het voor mij ook wel goed." En inmiddels lijkt het zelfs méér dan goed tussen de Hazes-kids. Ook hun kinderen, Rox zoontje Fender en natúúrlijk kleine Dré, kunnen het goed vinden. Awww....

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Future!

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op