Volgend jaar verschijnt het vervolg op de superheldenhit Wonder Woman. En de eerste beelden lichten alvast een tipje van de tiara op!

Cheetah

Eind 2019 hijst Gal Gadot zich opnieuw in de wonderbra voor het vervolg op de superheldenhit Wonder Woman. Eerder dit jaar wisten we al te melden dat dit vervolg zich in de jaren 80 afspeelt, iets dat nog eens wordt onderstreept door de officiële titel: Wonder Woman 1984! Over het verhaal is verder nog niets bekend, maar we weten wel dat Kristen Wiig (Ghostbusters) heeft getekend voor de rol van de superschurk Cheetah. Vandaag verschenen op Twitter twee foto’s die een eerste blik geven op dit vervolg op de kaskraker uit 2017.

Dallas

In de foto die Gal Gadot plaatste is te zien hoe de titelheldin aandachtig naar een aantal schermen kijkt. Toegegeven, hier worden we niet echt veel wijzer van. Wel een leuk detail is het screenshot van J.R. Ewing op de televisie uiterst links in de middelste rij. Hij was de schurk in Dallas, een razend populaire televisieserie in de 80’s. Maar de foto die regisseur Patty Jenkins op Twitter zette is een stuk verrassender!

Vlam

Trouwe volgers van Superguide wisten al dat Chris Pine opnieuw in de huid zou kruipen van Steve Trevor voor Wonder Woman 1984. Maar gezien zijn lot in het eerste deel, gingen we ervan uit dat de oude vlam van Diana alleen zou verschijnen in flashbacks. Als we deze foto echter mogen geloven, heeft Steve ook de overstap gemaakt naar 80’s. We moeten nog even afwachten hoe dat precies zit: Wonder Woman 1984 draait vanaf oktober 2019 in de bioscopen!

Jack Reacher
Jack Reacher

De geruchten gingen al een tijdje rond, en nu zijn deze ook bevestigd: er komt een TV-serie rond het populaire thrillerpersonage Jack Reacher. Hierin wordt de bikkelharde actieheld echter niet meer door Tom Cruise gespeeld. Dit heeft schrijver Lee Child vandaag aan de BBC laten weten.

 

Dit keer wel een boom van een vent graag

Fans van de Jack Reacher-boeken zullen nu ongetwijfeld hopen dat er dit keer wel een boomlange uit de kluiten gewassen hoofdrolspeler gekozen wordt. Reacher is in de boeken normaal een beer van een vent die zowat de twee meter aantikt. Fans waren dus niet blij toen de slechts 172 centimeter lange Cruise voor de rol gekozen werd

 

 

Nu wel Ray Stevenson?

Child verdedigde de keuze voor Tom Cruise destijds nog met het argument dat voor een speelfilm met een groot budget gewoon een acteur van naam gecast moet worden. Fans hadden naar het schijnt graag acteur Ray Stevenson in de rol gezien. Het is niet bekend of die nog wel voor de tv-serie in aanmerking komt.

 

Geen derde Reacher-film

De TV-serie rond Jack Reacher zal op een streamingdienst te zien zijn, hier is alleen nog niet bekend op welke. Met dit nieuws is het ook zo goed als zeker dat er geen derde Reacher-film met Cruise meer komt. Dat zit er echter al dik in toen de opbrengst van de tweede film Jack Reacher: Never Go Back uit 2016 het bij lange na niet haalde bij die van de eerste film.

 

The Rock in Fighting With My Family
The Rock in Fighting With My Family

We kennen Dwayne Johnson allemaal als die Grote Vriendelijke Reus die altijd goedgehumeurd is, maar in de trailer voor de Britse worstelkomedie Fighting With My Family laat The Rock een andere kant van zichzelf zien. Als twee fans die zelf willen gaan worstelen hem om advies vragen, krijgen ze de wind van voren.

Dromen van Amerikaans show-worstelen in de Britse regen

Fighting With My Family vertelt over de Britse broer en zus Zak en Raya die ervan dromen om door te breken in de wereld van het Amerikaanse show-worstelen. Dat is so wie so al niet eenvoudig, maar het is nog lastiger als je uit een regenachtig Engels plaatsje komt. Toch lijken ze een heel eind te komen met training van worstelcoach Hutch, gespeeld door Vince Vaughn. Komiek Nick Frost, die bolle uit de Edgar Wright-komedies, duikt ook op in een geinige rol als hun vader, die het niet gelooft dat 'ie Dwayne Johnson aan de telefoon heeft.

 

 

Geschreven en geregisseerd door Stephen Merchant

Het is nog niet duidelijk of The Rock ook echt een substantiële rol in de film heeft, of dat 'ie maar even meedoet en zijn grootste scènes al in deze trailer zitten. Hij heeft de film in elk geval mede-geproduceerd. Deze worstelkomedie is grappig genoeg geschreven en geregisseerd door Stephen Merchant, met zijn iele voorkomen zelf bepaald geen worstelaar. Merchant kennen we natuurlijk als de man met wie Ricky Gervais al die geweldige tv-series heeft bedacht; The Office, Extras, Life's too Short en natuurlijk An Idiot Abroad.

 

Hoe maf het uitgangspunt van deze komedie ook klinkt, toch is de film gebaseerd op het leven van de Briste Saraya-Jade Bevis, die onder de naam Paige daadwerkelijk in de Amerikaanse WWE heeft geworsteld.

Op dit moment heeft Fighting With My Family nog geen Nederlandse releasedatum. In diverse andere landen komt de film al in februari en maart uit, dus wellicht is de komedie rond die tijd ook hier in de bioscopen te zien.