André van Duin, Janny en Robèrt zijn klaar voor een nieuw seizoen Heel Holland Bakt

Deelnemers klaar? Bakken maar! Jannie en Robèrt jagen André van Duin de stuipen op het lijf, in de eerste beelden van het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt!

Jannie en Robèrt zitten gezellig te keuvelen als zich een ramp voltrekt: de koekjes zijn op! Dit zorgt natuurlijk voor de nodige spraakverwarring: André van Duin wil Carlo en Irene meteen opbellen om het duo te vervangen.

Heel Holland Bakt

De grap uit de promo is nogal belegen, maar ergens past dat natuurlijk ook wel bij het kabbelende ‘slow tv’-programma. We zijn wél onder de indruk van de stuurmanskunst van Robèrt, die dramatisch aan komt slippen met zijn golfkarretje!

Article continues after the ad

 

André van Duin heeft het zwaarder: terwijl Jannie en Robèrt een gezellig theekransje houden staat hij de beroemde HHB-tent op te bouwen!

 

We zijn erg benieuwd naar het nieuwe seizoen: vorig jaar waren de kijkers absoluut niet te spreken over Maroeska. De ontwerpster had twee kookboeken geschreven, dus vond men haar deelname een soort concurrentievervalsing. Hoewel Metz geen opleiding tot kok of bakker had doorlopen bleef ze erg controversieel. Volgens Metz werd ze in het programma ook nogal pinnig neergezet waardoor ze elke week ‘met knikkende knieën zat te kijken.’ Tegenwoordig is Maroeska's leven weer wat rustiger; ze hield nog wel een grappig rolletje in The Passion over aan haar deelname.

Hoewel een beetje spanning altijd wel lekker is in een tv-show werd de stemming tegen Maroeska wel érg onvriendelijk. Hopelijk blijft het in het komend seizoen een beetje binnen de perken.

HHB-bootcamp

De eerste aflevering is geen normale versie van Heel Holland Bakt, net zoals vorig jaar. We maken kennis met een heleboel aspirant-kandidaten, op een speciale Heel Holland Bakt-braderie. Daarna vindt een strenge selectie plaats tijdens een soort ‘bakkers-bootcamp’ bij Robèrt, waarna we aan het einde van de show weten wie we in het nieuwe seizoen terugzien.

 

Heel Holland Bakt keert op 15 december terug op de televisie. Op die datum ontdekken we op NPO1 wie er allemaal meedoen, vanaf 21:35 uur. Vanaf 22 december is Heel Holland Bakt weer vanaf 20:20 uur te zien op NPO1.

Foto: Max/ Roland J. Reinders