la casa de papel seizoen 5 deel 2

In december verschijnen de allerlaatste afleveringen van La Casa de Papel. Om je alvast warm te maken voor de tweede helft van het vijfde seizoen deelt Netflix vandaag de eerste, angstige beelden!

Angstige beelden La Casa de Papel

Netflix nam de eerste beelden van La Casa de Papel seizoen 5, deel 2 mee naar Tudum, het fanfestival van de streamingdienst. En die beelden beloven veel goeds! Nu de Professor spoorloos is verdwenen, nemen de spanningen binnen het team steeds verder toe… Rustig afwachten is er echter niet bij! Wat moeten ze in vredesnaam doen met het goud? Laten ze het plan doorgaan? Of moeten ze wat anders verzinnen?

De laatste afleveringen 

De laatste vijf afleveringen van het vijfde seizoen van La Casa de Papel verschijnen over een paar maanden op Netflix. We hopen dat het tweede deel net zo bloedstollend wordt als de eerste helft! Al is het alleen maar omdat het na deze vijf afleveringen definitief 'terminado' is voor de Spaanse hitserie... Laten we er dan knallend uitgaan, toch? 

La Casa de Papel seizoen 5, deel 2 verschijnt op 3 december op Netflix. Moet je de eerste helft nog kijken? Hier vind je alles dat je moet weten over de eerste afleveringen!

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.