Source
Talpa/William Rutten

SBS6 brengt binnenkort een talenjacht met een twist! Gordon, Nick en Simon, Edsilia Rombley en Roel van Velzen zoeken mooie verhalen én liedjes in Hit The Road.

In Hit The Road rijden Gordon, Edsilia Rombley, Nick en Simon én Roel van Velzen door het hele land, op zoek naar verhalen én mooie liedjes. Deelnemers moeten de chauffeurs ervan overtuigen dat hun gekozen nummer uitstekend bij hun verhaal past. Daarna moeten ze het natuurlijk óók lekker kunnen zingen, voor een aantrekkelijk totaalpakket.

Elke chauffeur mag twee mensen op de achterbank meenemen, die hen het meest hebben overtuigd. Aan het einde van de rit zingen alle passagiers hun nummer nog een keer in een grote finale, en maken ze kans op een auto! Hoe Nick en Simon dat precies gaan doen is nog niet helemaal duidelijk… Misschien rijden ze in een Fiat Multipla, of offeren ze hun eigen beenruimte op?

Hit The Road

Ontroerende en/of dramatische verhalen spelen al lang een rol in verschillende talentenjachten om de kijker te emotioneren: van overleden ouders tot en met een zieke goudvis. Hit The Road is de eerste talentenshow die de verhalen ook écht deel laat uitmaken van de wedstrijd.

Article continues after the ad

Talentenshows met een twist zijn de laatste tijd enorm populair (kijk naar The Masked Singer), dus het zou best kunnen dat Hit The Road een hit wordt! We zien het vanaf zaterdag, 5 september! De eerste aflevering van Hit The Road is dan vanaf 21:30 uur te zien op SBS6.