Hulu heeft vandaag voor het eerst een lading foto's van de aankomende Marvel-serie Helstrom wereldkundig gemaakt. De horrorserie is vanaf oktober te zien bij de streamingdienst.

First-look-foto’s van Marvel’s Helstrom

Marvel's Helstrom volgt broer en zus Daimon Helstrom (Tom Austen) en Ana Helstrom (Sydney Lemmon). Zij zijn de kinderen van een vermeende seriemoordenaar. Zoals je mag verwachten, worden Daimon en Ana geplaagd door hun familiegeschiedenis… Ze zijn echter vastberaden om het helemaal anders te doen. Wat heet: ze maken zelfs jacht op allerlei menselijk en bovennatuurlijk gespuis. Hoe dat eruitziet, check je op de foto’s hieronder (via IGN):

Article continues after the ad

Waar gaat Marvel’s Helstrom over?

Daimon is een professor ethiek, die een beetje bijklust als exorcist. Hij is namelijk vastbesloten om de wereld te verlossen van demonen. Ana runt een succesvol veilinghuis. Haar ware interesse ligt echter in het opjagen van mensen die anderen pijn doen. Met andere woorden: ze wil de mensheid ontdoen van gevaarlijke gekken zoals haar vader.

Het eerste seizoen van Marvel’s Helstrom bestaat uit 10 afleveringen. Zoals gezegd, is de serie vanaf oktober te checken op Hulu. We gaan er even vanuit dat wij de serie te zijner tijd op Disney+ kunnen checken, maar een exacte releasedatum hebben we helaas nog niet voor je…

Benieuwd wat de streamingdienst nu al voor je in petto heeft? We zetten elke maand de beste films en de beste series op Disney+ voor je op een rijtje. Ook vertellen we je wat de grootste releases van de maand zijn.