Fotograaf
Amazon Studios
Coming 2 America

Eddie Murphy’s sequel op Coming to America zou eigenlijk in de bioscoop draaien, maar toen het coronavirus roet in het eten gooide hapte Amazon Prime Video snel toe. De comedy draait vanaf 5 maart op het streamingplatform en dit zijn de eerste beelden!

In Coming to America vertrekt de fantastische prins Akeem (Eddie Murphy) undercover naar de New York om daar een bruid te zoeken. Zijn ‘trouwe’ assistent Semmi (Arsenio Hall) vindt het helemaal niks om tussen de ratten te wonen in die vieze stinkstad, en probeert Akeem stiekem te saboteren. Tevergeefs!

In Coming 2 America is Akeem koning geworden, maar zijn titel wordt pas officieel als hij een troonopvolger heeft. Die blijkt in New York rond te lopen, dus Akeem en Semmi trekken weer terug naar de Big Apple.

Article continues after the ad

Coming 2 America op Amazon Prime

In de beelden zien we Akeem en Semmi terug in New York. Akeem ziet alles nog steeds positief, terwijl Semmi alwéér steeds zijn bedenkingen heeft…

Coming 2 America is vanaf 5 maart te zien op Amazon Prime Video. Dit streamingplatform was lange tijd niet beschikbaar in Nederland maar ontwikkelde zich tot een geduchte concurrent van Netflix. Check maar eens welke gave series én films je voor een paar euro per maand streamt.