Caroline mag dan wel weggaanChateau Meiland dendert lekker door! Grote ster Martien plakt er ook nog een extra tv-klus aan vast: hij is vanaf vanavond te zien in Ranking The Stars op RTL 5. Bekijk hier de eerste beelden. 

Article continues after the ad

Presentator Paul de Leeuw en BN'ers als Patricia Paay gieren het meteen al uit wanneer Martien de trap af loopt, op weg naar de desk waar hij andere bekenden mag 'ranken'. "De meest mannelijke man van deze aflevering", grapt De Leeuw. 
 

Ranking the stars

Vanavond is Ranking the stars weer te zien en wij hebben de eerste beelden (met Martien Meiland) voor je! 🎉🎉 De andere deelnemers van dit seizoen zijn Patricia Paay, Ajouad El Miloudi, Steven Brunswijk, Emma Wortelboer, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel, Viktor Verhulst en Fajah Lourens. Paul de Leeuw presenteert. Ranking the stars, 20.30 uur op RTL 5 📺 Ga jij vanavond kijken?

Geplaatst door Televizier op Woensdag 4 september 2019


BN'ers in Ranking the Stars

Martien is zeker niet de enige ster die zich aan de hand van lekker smeuïge vragen laat ranken. Ook Emma Wortelboer, Patricia Paay, Ajouad El Miloudi, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel, Fajah Lourens én Miljuschka Witzenhausen doen mee. Love Island-presentator Viktor Verhulst, óók één van de deelnemers, kreeg meteen in de eerste aflevering te maken met Martiens flamboyante persoonlijkheid: 
 

Vanavond is Ranking The Stars terug... bij RTL 5

Martien Meiland van #chateaumeiland wast Viktor Verhulst de oren. Of toch niet...? 🤣 Vanavond om 20:30 uur het nieuwe seizoen van #RankingTheStars bij RTL 5.

Geplaatst door RTL 4 op Woensdag 4 september 2019


Chateau Meiland

Martien mag overigens ook een eigen SBS6-programma maken, dus die is voorlopig niet van de buis te slaan! Uiteraard gaat Chateau Meiland ook nog gewoon door. En hoe! De tweede aflevering van seizoen 2 zette een kijkcijferrecord neer: er keken maar liefst 1,2 miljoen mensen naar de Franse avonturen van Martien, Erica, Maxime en Caroline. Al heeft die laatste inmiddels haar spullen gepakt...


Ranking The Stars is vanaf vanavond elke woensdag om 20:30 te zien op RTL 5.