Kopspijkers op NPO 1

Gisteren kwam DWDD met een zogenoemde 'Heimwee'-special: de klassieke satirische show Kopspijkers met Jack Spijkerman kwam voor één keer terug op de buis. Kijkers zijn laaiend enthousiast en willen niets liever dan een échte terugkeer.

Article continues after the ad

Na 15 jaar stond Jack Spijkerman weer geinige media-filmpjes aan elkaar te praten alsof er niets was veranderd. Ook ontving hij weer BN'ers en politici - aka geweldige imitaties van de cabaretiers (met zelfs een Martien Meiland-stukje) - en mochten er uiteraard weer twee deelnemers het befaamde kopspijkersspel spelen. Kijkers laten op twitter weten dat ze dit weer ge-wel-dig vonden.


Terug op tv?

Met 1,9 miljoen kijkers was DWDD Heimwee: Kopspijkers een gigantisch succes. Oké, het blijft natuurlijk een beetje magertjes vergeleken met de hoogtijdagen van Kopspijkers, maar tegenwoordig is zo'n aantal echt extreem goed. Fans zien het programma nu erg graag 'echt' terugkeren. 


Negatieve reacties

En natuurlijk - we hebben het hier tenslotte over twitter - is niet iedereen het eens met al die lyrische reacties - al waren die wel vér in de meerderheid. "Heb nergens om gelachen", zegt ene Roos. En ze was niet de enige...


Uitzending gemist? Kijk DWDD Heimwee: Kopspijkers hier terug!