Gordon probeerde onlangs zijn leven te beteren door naar een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek te vertrekken. Volgens de presentator/zanger was het afzien maar mag hij morgen weer (gillend) naar huis!

De artiest liet onlangs weten dat hij zich op liet nemen in een verslavingskliniek om van zijn cocaïneverslaving af te komen. Gordon zegt dat hij veel tranen heeft gelaten, maar goede hoop heeft voor ‘de tweede helft van zijn leven’.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve mensen, I did it! Een maand lang in rehab om mijn verslavingen te overwinnen en mag ik morgen naar huis!!!. De moeilijkste reis gaat nu nog komen in een maatschappij waar drank en drugs vrijelijk te verkrijgen zijn en waar menig een( zonder het vaak zelf te weten) niet meer buiten kan. Voor mij was de maat vol maar de erkenning van je machteloosheid naar de substantie toe is de grootste stap en die heb ik gezet. Wat ben ik mezelf tegen gekomen en ik hoop dat elke traan die ik hier heb gelaten staat voor een glimlach in de toekomst want dat beloofd dan een zeer leuke tweede helft van mijn leven te worden. Ik ga het nog heel moeilijk krijgen maar met de steun van mijn beste vrienden en familie moet het me lukken. Wat heb ik veel geleerd hier maar vooral om weer van mezelf te houden want dat deed ik al jaren niet meer.Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven en waanzinnige inpirerende mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt en eigenlijk zou iedereen eens moeten doen wat ik nu heb gedaan gewoon eens tijd voor jezelf nemen. Ik kon mij veroorloven om het in een 5 sterren resort te doen maar het was allesbehalve makkelijk of een vakantie. Het maakt niet uit waar je zit, van welke komaf je bent of hoeveel of hoe weinig geld je hebt de strijd en het proces om je verslaving te overwinnen is hetzelfde. Ik ga niet in talkshows zitten om te vertellen hoe geweldig ik ben na een maand zonder , na een jaar heb ik recht van spreken en dan hoop ik het nieuws te verspreiden van een leven zonder invloed ipv onder invloed.Wekenlang intensieve therapieën en gesprekken hebben zijn vruchten afgeworpen, maar ook de mindset naar een andere gezondere levensstijl doen mij meer dan goed. Ik viel als bonus ook nog even 6 kilo af in een maand en is mijn Diabetes type II zo goed als weg! Ik ben zo dankbaar dat ik zoveel steun heb gekregen uit Nederland, dat heeft me ook zo sterk gemaakt onwijs lief en bedankt! Mijn leven heeft een andere weg gekregen en die kans pak ik met beide handen aan. Het universum leidt me al sinds jaar en dag en ook hier bracht het mij om mezelf weer te hervinden en te herpakken. Blijf me volgen op FB en Instagram en volg me op mijn nieuwe pad van her

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

 

Gordon zegt een maand in de afkickkliniek gezeten te hebben, maar… het lijkt korter. Dat bedoelen we op geen enkele manier lullig, maar de mededeling dat hij zich op liet nemen stamt van ongeveer drie weken geleden. Misschien heeft hij even gewacht met een berichtje aan zijn fans, omdat hij het te druk had met het vinden van zichzelf.

Gordon sanitaire

De artiest klinkt in zijn nieuwe bericht erg positief, maar hij is ook op zijn hoede voor de verschillende valkuilen in Nederland. Hij kijkt op tegen het leven zonder drugs, in een land waar deze vrij eenvoudig te krijgen zijn. Met de steun van zijn vrienden en familie gaat het de zanger/presentator vast lukken.

Gordon meldt dat hij niet van plan is om aan tafel te zitten bij talkshows om over zijn traject te praten. Hij heeft dat recht naar eigen zeggen pas over een jaartje, als hij alle verleidingen heeft weerstaan. Gordon verloor zes kilo en heeft geen last meer van zijn diabetes, en verkeert zo te lezen weer in blakende gezondheid.

De laatste shows van Gordon op SBS6 deden het helaas niet zo goed, maar hopelijk vindt hij vernieuwde energie om in het nieuwe seizoen weer te gaan knallen. SBS heeft sowieso grote plannen!