Caroline Tensen in Eén Tegen 100

Kun je een zondagavond zónder Eén Tegen 100 wel zo noemen? Neen! Daarom keert Caroline Tensen binnenkort terug met een ‘coronaproof’-variant van de populaire spelshow: Eén Tegen 50.

Caroline Tensen is met de spelshow al jarenlang de koningin van de zondagavond. Eén speler die vragen beantwoordt, terwijl 100 mensen in het publiek hetzelfde doen. Zijn alle tegenspelers uitgeschakeld? Dan wint de kandidaat een groot geldbedrag.

Bij sympathieke kandidaten leeft iedereen mee, terwijl ze hópen dat een domme blaaskaak snel een fout antwoord geeft (met zijn domme hoofd) zodat er weer een leuk iemand kan meespelen. Gouden formule!

Article continues after the ad

Eén Tegen 50

Door het coronavirus is het erg lastig om 100 mensen in één studio te krijgen, dus gaat de show binnenkort verder met 50 tegenspelers. Alle kandidaten zitten op anderhalve meter van elkaar, en overal zijn protocollen voor zodat de show in elk geval door kan gaan. RTL houdt de regels van het RIVM in acht, waardoor we op de zondag tóch lekker mee kunnen spelen.

Eén Tegen 50 is vanaf 5 juli wekelijks te zien op RTL4, vanaf 20:00 uur. Caroline Tensen keek het coronavirus recht in de ogen en knipperde niet!

Foto: RTL/Nick van Ormondt