Gaby Blaaser, Instagram

De eerste sneeuw mag dan in ons kikkerlandje gevallen zijn, maar Gaby Blaaser laat zich daar niet zomaar door tegenhouden. De voormalig Bachelorette weet namelijk haar fans te verblijden met een schaars gekleed kiekje bij de Amsterdamse grachten.

Article continues after the ad

Wie dacht dat de realityster het na De Bachelorette wat rustiger aan zou doen met sexy foto's op Instagram, zat daar toch naast. Hoewel de foto misschien wat minder pikant is dan voorheen, houdt ze nog altijd van de camera. "Baby, it's not that cold outside", schrijft ze bij haar onlangs geplaatste fotootje. Nou, met die temperatuur zit het vast in vele Nederlandse huishoudens die dit kiekje zien wel goed.


Complimenten

Het regent (of moeten we zeggen: sneeuwt) dan ook complimenten onder de foto. "Krijg het koud en warm tegelijk als ik naar je kijk", schrijft één van haar fans tussen alle hartjes en vlammetjes door. Iemand anders grapt: "In het zonnetje zal het goed te doen zijn. Tot het begint te waaien."

Toekomstplannen

Na haar datingavontuur in het prachtige Zuid-Afrika en de behoorlijke nasleep die volgde, komen er gelukkig weer mooie tijden aan voor de blondine. Ze gaat zich vanaf het nieuwe jaar bezig houden met de afvallers van die andere datingshow Prince Charming. Gaby ontvangt ze niet alleen in de studio voor een leuk kletspraatje, maar hoopt ze in een match-spel ook te koppelen aan hun ware prins. Het programma heet dan ook niet voor niets Date or no Date?.


Date or no Date? met Gaby Blaaser start op 1 januari.