Op zondag 13 mei gaat het rustige (en minstens zo populaire) broertje van Temptation Island weer van start. Juist: dan worden de tien boeren die zich opsluiten in hun koeienschuren met een groep hongerige vrijgezellen aan je voorgesteld. Dit jaar meldden maar liefst 635 boeren zich aan voor het liefdesavontuur Boer Zoekt Vrouw.

Article continues after the ad

En dat is een record! Van die 635 zijn er 625 in de selectie gesneuveld. De billen van de uitverkoren tien boeren zie je op de foto bovenaan het artikel. Op 13 mei (20:20 uur, NPO1) laten ze hun koppies aan de trouwe Boer Zoekt Vrouw-fans zien. En mocht daar nou een boer tussen zitten die je wel ziet zitten: dan heb je vanaf 13 mei twee weken de tijd om een brief te schrijven.

De keuze is reuze

De boeren variëren in leeftijd van mid-twintig tot 60 jaar en wonen verspreid over het hele land. Yvon Jaspers heeft er in ieder geval al enorm veel zin in: " We hebben tien heel grappige, verrassende, eigenwijze en mooie boeren uitgekozen. Ik ben bijzonder trots om ze aan Nederland voor te stellen. Ze staan te trappelen om een prachtige, zwoele zomer tegemoet te gaan. Ik verheug me!”