Dat is even een verschil: in Dexter speelde hij een meedogenloze seriemoordenaar, in The Crown John F. Kennedy. Michael C. Hall wordt geïntroduceerd in het tweede seizoen van de prachtige Netflix-serie

Article continues after the ad

Michael C. Hall

Tot 2013 speelde Hall de rol van Dexter, maar verder zagen we hem niet in erg grote projecten. Tot nu dus. Hall is overigens niet de enige ‘new kid in town’. Actrice Jodi Balfour neemt de rol van Jackie Kennedy op zich. Toevallig komt de film Jackie, met Natalie Portman in de titelrol, binnenkort uit. Ook Matthew Goode (The Imitation Game, Downton Abbey) is nieuw, hij speelt Lord Snowden.

The Crown seizoen 2

Op het tweede seizoen van The Crown moeten we nog even wachten. Netflix heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt. De nieuwe reeks afleveringen zullen zich richten op de jaren ’60, wanneer Koningin Elizabeth de derde premier kwijtraakt vanwege een schandaal.

Bekroond

Netflix Original The Crown werd vorig jaar met veel bombarie gebracht. De serie maakte haar hoge verwachtingen gelukkig waar en won begin dit jaar twee Golden Globes: die voor beste dramaserie en voor beste actrice in een dramaserie. Hoofdrolspeelster Claire Foy nam tevens de SAG Award mee voor haar acteerprestaties, net als John Lithgow, die Winston Churchill speelt.